WASTE RREACT

Mirë se vini

WASTE RREACT

Objektet e integruara të menaxhimit të mbetjeve për të nxitur riciklimin dhe kompostimin në 7 Rajone nëpërmjet aktiviteteve ndërkufitare

Programi

Programi i Bashkëpunimit INTERREG V-A "Greqi-Shqipëri 2014-2020" bashkëfinancuar nga Fondi Europian i Zhvillimit Rajonal dhe burime kombëtare të vendeve pjesëmarrëse në të

Zonë e përzgjedhur

Zona e pranueshme ndërkufitare shtrihet nga deti Jon deri në liqenet e Prespës. Greqi: Njësitë Rajonale Grevena, Kastoria, Follorinë, Arta, Thesprotia, Janina, Preveza, Zakynthos, Korfuzi, Kefallinia dhe Lefkada. Shqipëri: Qarqet e Avlonës, Argjirokastrës, Korçës dhe Beratit

Platforma

Projekti ndërkufitar “Objektet e integruara të menaxhimit të mbetjeve për nxitjen e riciklimit dhe kompostimit në 7 Rajone nëpërmjet aktiviteteve ndërkufitare” me akronimin WASTE RREACT i Programit të Bashkëpunimit Territorial Europian IPA II CBC “Greqi-Shqipëri 2014-2020”

LAJME

Konkursi studentor

Qarku i Epirit në bashkëpunim me Drejtorinë e Arsimit të Mesëm të Janinës organizon Konkursin e Krijimit të Videove nga Studentët me temë: “Riciklimi dhe Mbrojtja e Mjedisit”. Konkursi zhvillohet në kuadër të zbatimit të…

Më shumë »

LIDHJE TË DOBISHME