Εταίροι

Περιφέρεια Ηπείρου

Η Περιφέρεια Ηπείρου βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα της Ελλάδας. Στα δυτικά συνορεύει με το Ιόνιο Πέλαγος και τα Επτάνησα και στα ανατολικά με τη Μακεδονία και τη Θεσσαλία. Στα νότια συνορεύει με την Αιτωλοακαρνανία. Αποτελείται από τις περιφερειακές ενότητες Άρτας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων και Πρέβεζας.

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων είναι μία από τις δεκατρείς διοικητικές περιφέρειες της Ελλάδας. Η διοικητική περιφέρεια δεν περιλαμβάνει όλα τα Ιόνια Νησιά. το νησί των Κυθήρων, που ιστορικά αποτελούσε μέρος του νησιωτικού συμπλέγματος, διαχωρίστηκε και ενσωματώθηκε στην (μακρινή) περιοχή Αττική.

Διαχείριση Απορριμάτων Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε.

Η ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1996 για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες Διαχείρισης Απορριμμάτων της περιοχής, σύμφωνα με το Στρατηγικό Σχέδιο που εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο το 1997. Μέτοχοι είναι οι Δήμοι Γρεβενών, Καστοριάς, Φλώρινας, Κοζάνης & Πτολεμαΐδας και οι Τοπικές Ενώσεις των δήμων των τεσσάρων νομών της περιφέρειας.

Δήμος Αργυροκάστρου

Η περιφέρεια Αργυροκάστρου είναι μία από τις δώδεκα περιφέρειες της Αλβανίας. Βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Αλβανίας στα σύνορα με την Ελλάδα. Η περιφέρεια χωρίζεται στους νομούς Αργυροκάστρου, Πρεμετής, Τεπελενίου.

Δήμος Κορυτσάς

Ο νομός Κορυτσάς είναι μία από τις δώδεκα περιφέρειες της Αλβανίας. Βρίσκεται στο νότιο και ανατολικό τμήμα της Αλβανίας στα σύνορα με την Ελλάδα και τη Βόρεια Μακεδονία. Η περιφέρεια Κορυτσάς χωρίζεται στους νομούς Δεάβολης, Κολόνιας, Κορυτσάς, Πόγραδετς

Δήμος Αυλώνα

Η περιφέρεια Αυλώνα είναι μία από τις δώδεκα περιφέρειες της Αλβανίας. Βρίσκεται στο νοτιοδυτικό άκρο της Αλβανίας στα σύνορα με την Ελλάδα, ενώ δυτικά βρέχεται από το Ιόνιο πέλαγος. Πρωτεύουσα της περιφέρειας είναι η Αυλώνα. Η περιφέρεια χωρίζεται στους νομούς Αυλώνας, Δέλβινου, Αγίων Σαράντα.

Δήμος Μπεράτ

Ο Νομός του Μπεράτ ή Βερατίου είναι ένας από τους δώδεκα νομούς της Αλβανίας. Βρίσκεται στο κεντρικό τμήμα της νότιας Αλβανίας. Πρωτεύουσα του νομού είναι το Μπεράτ.

ΕΚΕΤΑ/ΙΔΕΠ

Centre for Research and Technology Hellas/ Chemical Process and Energy Resources Institute